ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Travel Counsellors : Άνοδος για τα εταιρικά ταξίδια




Αποτέλεσμα εικόνας για εταιρικά ταξίδια


Αύξηση 12% σημειώθηκε σε ετήσια βάση στις πωλήσεις εταιρικών ταξιδιών σύμφωνα με την εταιρεία Travel Counsellors, ενώ ο εν λόγω τομέας πρόκειται να εξελιχθεί ακόμα περισσότερα τους επόμενους μήνες.
Ειδικότερα, η εταιρεία αναφέρει ότι οι πράκτορές της εξασφάλισαν πάνω από 450 νέους εταιρικούς ταξιδιωτικούς λογαριασμούς κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών, υπογραμμίζοντας ότι ο κλάδος αποτελεί έναν  «σημαντικό τομέα ανάπτυξης».
Επιπλέον, περισσότεροι από το ένα τρίτο (37%) των πελατών της Travel Counsellors πραγματοποίησαν εταιρική κράτηση τους τελευταίους 12 μήνες, καταγράφοντας άνοδο 5% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι.
Παράλληλα, το ένα τρίτο των εταιρειών που συνεργάζονται με την Travel Counsellors αναφέρει ότι οι εταιρικές κρατήσεις αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 40% των επιχειρήσεων τους και το 80% αυτών επικεντρώνεται τώρα σχεδόν αποκλειστικά στα εταιρικά ταξίδια.
«Η πρόσφατη ισχυρή ανάπτυξή μας επέτρεψε να επενδύσουμε περαιτέρω στην επιχείρηση, με το άνοιγμα ενός νέου γραφείου στο Λονδίνο και την επέκταση της προσφοράς εταιρικών ταξιδιών μας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Steve Byrne.