ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Άνοδος 5,7% στις αεροπορικές αφίξεις του Ιουλίου


Αποτέλεσμα εικόνας για Άνοδος 5,7% στις αεροπορικές αφίξεις του Ιουλίου


Σημαντική αύξηση παρουσίασαν οι αφίξεις τουριστών στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια του Ιουλίου, όπως προκύπτει από τα διαθέσιμα στοιχεία του ΣΕΤΕ.
Συγκεκριμένα, στα κυριότερα αεροδρόμια, καταγράφηκε αύξηση των αφίξεων κατά 5,7%, με την αντίστοιχη αύξηση στα περιφερειακά αεροδρόμια να διαμορφώνεται στο 6,8%. Στο αεροδρόμιο της Αθήνας, η άνοδος των αφίξεων ανήλθε στο 1,5%.
Όσον αφορά τις οδικές αφίξεις, η αύξηση διαμορφώθηκε στο 11,6%, ενώ στις θαλάσσιες αφίξεις παρατηρήθηκε άνοδος κατά 14%.
Από την αρχή του έτους (Ιανουάριος – Ιούλιος) οι αφίξεις στα αεροδρόμια ενισχύθηκαν κατά 8,8%, οι οδικές αφίξεις αυξήθηκαν κατά 7,8% και οι θαλάσσιες αφίξεις σημείωσαν άνοδο κατά 12,4%.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος, ΕΛΛ τον Ιούνιο η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση αυξήθηκε κατά 13% σε σχέση με τον Ιούνιο του 2016, και οι ταξιδιωτικές εισπράξεις εμφάνισαν αύξηση κατά 14,2%.
naftemporiki.gr