ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Τα συμφέροντα των επιβατών προτεραιότητα της ΙΑΤΑ



Αποτέλεσμα εικόνας για Τα συμφέροντα των επιβατών


Η IATA κάλεσε την Ευρωπαϊκή Ένωση να ενισχύσει σημαντικά την ρύθμιση των μεγάλων Ευρωπαϊκών οικονομικών μονοπωλίων των αεροδρομίων, εστιάζοντας στα συμφέροντα των επιβατών.
Η επιβολή μεγαλύτερης οικονομικής απόδοσης στους Ευρωπαϊκούς αερολιμένες θα οδηγήσει σε φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια, θα τονώσει τα ταξίδια και θα ενισχύσει την ευρωπαϊκή ανταγωνιστικότητα.
Με τη σειρά του, αυτό θα στηρίξει τις θέσεις εργασίας και θα αυξήσει την οικονομία.
Το μέσο κόστος ενός αεροπορικού εισιτηρίου παρέμεινε ουσιαστικά το ίδιο (συμπεριλαμβανομένων όλων των τελών) και το τμήμα εσόδων της τιμής εισιτηρίου για τις αεροπορικές εταιρείες μειώθηκε από 90% σε 79%.
Οι φόροι επιβατών επίσης διπλασιάζονται αν και τα αερολιμενικά τέλη παρέμειναν σταθερά κατά την περίοδο 2006-2016 και οι καταναλωτές θα μπορούσαν να έχουν επωφεληθεί, κατά μέσο όρο, 17 ευρώ ανά ταξίδι.
Όμως το σημαντικότερο στοιχείο είναι πως θα δημιουργούσε 238.000 θέσεις εργασίας.