ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Cyangroupofhotels – HANDSACROSSTHESAND 2017



Apollonia_beach


Η Cyangroup of hotels, επιδεικνύει ενεργά την πολιτική περιβαλλοντικής προστασίας με τη συμμετοχή της στη διεθνή καμπάνια «HANDS ACROSS THE SAND 2017».

Από το ξενοδοχείο Apollonia Beach Resort & Spa και το γειτονικό ξενοδοχείο AktiZeusHotel, πάνω από 376 πελάτες συγκεντρώθηκαν σχηματίζοντας μια ανθρώπινη αλυσίδα με τα χέρια τους καταμήκος της παραλίας.
Με αυτή τους την ενέργεια, οι πελάτες θέλησαν να δώσουν ένα σήμα ενάντια στη ρύπανση των ωκεανών.


Επίσης, το ξενοδοχείο Santa Marina Resort στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και το ξενοδοχείο Sitia Beach City Resort & Spaστη Σητεία, έλαβαν μέρος σε αυτή τη δραστηριότητα, σχηματίζοντας από πλευράς τους ανθρώπινες αλυσίδες καταμήκος της παραλίας του κάθε ξενοδοχείου.

Αυτή η καμπάνια αποσκοπεί στη δημιουργία περιβαλλοντικής συνείδησης, τόσο στους επισκέπτες, όσο και στην ευρύτερη κοινωνία.