ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Eμπειρία ταξιδιού νέας γενιάς από την Air France με την Joon





Η Joon είναι η εμπειρία ταξιδιού της νέας γενιάς από την Air France. Η εταιρεία έχει σχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μιας νέας γενιάς ταξιδιωτών. Τι υπάρχει στο πρόγραμμα; Ευελιξία, εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στα μέτρα του καθενός ταξιδιωτική εμπειρία. Η Joon απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια πραγματικά νέα ταξιδιωτική εμπειρία.

Ο Franck Terner, διευθύνων σύμβουλος της Air France δήλωσε: “Η Joon είναι ένα νέο μοντέλο αεροπορικής εταιρείας, κάτι μεταξύ μιας παραδοσιακής και μίας χαμηλού κόστους εταιρείας, μια νέα ταξιδιωτική εμπειρία για όλους τους πελάτες. Η Joon αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα έργα μας στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου Trust Together και θα είναι μία από τις προτεραιότητες της Air France στην προσπάθειά της να κερδίσει μερίδιο της αγοράς. Η Joon θα επιταχύνει την ανάπτυξη του ομίλου και θα αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος του δικτύου και του χαρτοφυλακίου των αεροπορικών εταιρειών του ομίλου, δρώντας συμπληρωματικά και δυναμικά, με πτήσεις από τη Γαλλία”.

Ο Jean-Michel Mathieu, διευθύνων σύμβουλος της Joon, πρόσθεσε: “Για να δημιουργήσουμε την Joon, συνεργαστήκαμε για να προσφέρουμε μια νέα πρόταση στον κλάδο των αερομεταφορών, με πνεύμα δημιουργικότητας, καινοτομίας και ευελιξίας. Η Joon είναι η μικρότερη αδερφή της Air France, η οποία σπάει την παράδοση και εμπνέεται από τις νέες απαιτήσεις των ταξιδιωτών για μια εμπειρία που βρίσκεται πέρα από τις πόρτες ενός αεροσκάφους”.