ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Τα καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία για το 2018 από την trivago



Αποτέλεσμα εικόνας για Τα καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία για το 2018 από την trivago


Οι επισκέπτες αποφάσισαν και ανέδειξαν τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα για το 2018. Η trivagoτα παρουσιάζει μέσα από έξι διαφορετικές κατηγορίες:
  • Κατηγορία 5 αστέρων
  • Κατηγορία 4 αστέρων
  • Κατηγορία 3 αστέρων
  • Κατηγορία Eναλλακτικό Kατάλυμα
  • Κατηγορία Best Value for Money
  • Καλύτερο ξενοδοχείο προτιμώμενης αλυσίδας στην Ελλάδα


Για δεύτερη συνεχή χρονιά αξιολογήθηκαν τα δεδομένα και οι βαθμολογίες και η εταιρεία παρουσιάζει τους καλύτερους στην ελληνική φιλοξενία. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η trivago, αναγνωρίζει την ποιότητα στη διαμονή των ελληνικών καταλυμάτων και βραβεύει τα καλύτερα καταλύματα για το 2018.

Tα trivago Awards δίνουν τη δυνατότητα στα ξενοδοχεία να λάβουν αναγνώριση για την σκληρή δουλειά και την αφοσίωση τους, παρέχοντας παραδειγματικές υπηρεσίες και εμπειρίες στους πελάτες τους. Επιπλέον, τα trivago Awards 2018 δίνουν στους ξενοδόχους την ευκαιρία να προωθήσουν μοναδικά την επιτυχία τους και να τη μοιραστούν με τον ταξιδιωτικό κόσμο, τόσο online όσο και εκτός διαδικτύου.

Ο Johannes Thomas, διευθύνων σύμβουλος της trivago N.V, σχολίασε: “Όντας μια ανεξάρτητη πηγή πληροφοριών για το ξενοδοχείο, συγκεντρώνουμε και αναλύουμε πάνω από 175 εκατομμύρια κριτικές ξενοδοχείων. ‘Έτσι, είμαστε σε θέση να μπορούμε να προσδιορίσουμε τα καταλύματα εκείνα τα οποία προσφέρουν στους επισκέπτες τους μια εξαιρετική εμπειρία. Και πρόσθεσε:” Τα trivago Awards μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε και να τιμήσουμε τους σκληρά εργαζόμενους  ιδιοκτήτες ξενοδοχείων που βρίσκονται πίσω από αυτά τα υποδειγματικά καταλύματα. Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να τους ανταμείψουμε για άλλη μια φορά φέτος”.



Αυτή τη χρονιά στην “αφρόκρεμα” των ελληνικών καταλυμάτων υπάρχουν τέσσερα ξενοδοχεία από τη νησιωτική Ελλάδα και ένα από την ηπειρωτική. Δύο ξενοδοχεία τα οποία αναδείχθηκαν κορυφαία στην κατηγορία τους προέρχονται από την Κρήτη, το Eleonas Country Village, το οποίο αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά πρώτο στην κατηγορία 3 αστέρων και το Casa Moazzo, το οποίο αναδείχθηκε ως το καλύτερο εναλλακτικό κατάλυμα. Στην κατηγορία 5 αστέρων βραβεύθηκε επίσης για δεύτερη, συνεχή χρονιά το Lindos Blu από τη Ρόδο, ενώ στην κατηγορία 4 αστέρων ξεχώρισε το Astra Suitesστο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης. Τέλος, οι ταξιδιώτες επέλεξαν ως καλύτερο κατάλυμα στην κατηγορία Best Value for Money το ξενοδοχείο Πύργος Αδράχτι στο Καστράκι, στην Καλαμπάκα.

Μαζί με τα ανεξάρτητα ξενοδοχεία φέτος βραβεύθηκαν και τα καλύτερα αξιολογημένα ξενοδοχεία προτιμώμενων αλυσίδων στην Ελλάδα.