ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Στον προλιμένα του Πειραιά, το κρουαζιερόπλοιο για τη φιλοξενία αστέγων από τη θεομηνία




Αποτέλεσμα εικόνας για Στον προλιμένα του Πειραιά, το κρουαζιερόπλοιο για τη φιλοξενία αστέγων από τη θεομηνία


Λόγω τεχνικών ζητημάτων, το κρουαζιερόπλοιο που θα φιλοξενήσει αστέγους από τους Δήμους της Δυτικής Αττικής που έχει πλήξει η θεομηνία, θα είναι το Celestyal Nefeli της εταιρίας Optimum Shipmanagement Services. Το συγκεκριμένο πλοίο βρίσκεται ήδη ελλιμενισμένο στον προλιμένα του Πειραιά, και μετά από ευγενική προσφορά της εταιρίας, είναι έτοιμο στη διάθεση των ενδιαφερομένων.

Το πλοίο τέθηκε στη διάθεση των αστέγων, με παρέμβαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή. Οι ενδιαφερόμενοι για φιλοξενία θα πρέπει να απευθύνονται στις κατά τόπους δημοτικές αρχές, οι οποίες θα συντάξουν καταλόγους και θα τους παραδώσουν στο ΥΝΑΝΠ, το οποίο θα μεριμνήσει για τη μεταφορά των ενδιαφερομένων στο κρουαζιερόπλοιο.