ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Τουρισμός πολυτελείας: Βίλες στην Ελλάδα από 106.000 δολάρια την εβδομάδα





Αποτέλεσμα εικόνας για Τουρισμός πολυτελείας: Βίλες στην Ελλάδα από 106.000 δολάρια την εβδομάδα

Η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο της ζήτησης του διεθνούς τζετ σετ που αναζητά χλιδάτες και πολύ ιδιαίτερες εμπειρίες διακοπών με διαμονή σε πολυτελείς βίλες με εντυπωσιακά τοπία και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Την τάση αυτή καταγράφει η εταιρία διαχείρισης πολυτελών και lifestyle διακοπών, Nota Bene Global, η οποία, ανάμεσα σε άλλες δραστηριότητές της, θεωρείται η Airbnb για τους κροίσους, με ενοίκια που ξεκινούν από 80.000 δολάρια την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον συνιδρυτή της εταιρίας, Anthony Lassman, ο πλούτος των πελατών της εταιρίας ξεκινά από 10-20 εκατ. δολάρια ενώ μερικοί αποτιμώνται σε 1,5 έως 8 δισ. δολάρια.Οι ταξιδιώτες αυτοί δεν θεωρούν απαγορευτικές τις τιμές ενοικίασης τέτοιων βιλών, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν τους ενδιαφέρει το κόστος, επισημαίνει, τονίζοντας ότι εάν κρίνουν ότι κάτι αποτελεί εξαιρετική επιλογή είναι διατεθειμένοι να χώσουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Οι βίλες προσφέρουν στους ταξιδιώτες αυτούς μοναδικές εμπειρίες πολυτέλειας, ιδιωτικότητα και πραγματική χαλάρωση. Η εταιρία διενεργεί ελέγχους στις βίλες πριν τις προσφέρει στους πελάτες της και βασικό χαρακτηριστικό τους είναι η ποιότητα διακοπών.

Το κόστος ενοικίασής τους σε προορισμούς όπως η Ελλάδα και η Ιταλία κυμαίνεται από 87.155 δολάρια μέχρι 174.349 δολάρια την εβδομάδα.

Ιδιαίτερα για τη Μύκονο, οι ενοικιάσεις πολυτελών βιλών παρουσιάζουν ιδιαίτερη ζήτηση από πλούσιους, καθώς εκεί, αναφέρει ο κ. Lassman, βρίσκονται οι καλύτερες και οι δημοφιλέστερες βίλες αυτή τη στιγμή σε ελληνικό νησί.

Παρόλ’ αυτά, τονίζει, πολλοί πελάτες που επιλέγουν Ελλάδα στρέφονται σε πιο απομονωμένα νησιά, ή ιδιωτικά νησιά, και αυξημένη ζήτηση καταγράφεται στην Αντίπαρο.Από τις 5 κορυφαίες βίλες, τις οποίες προτείνει στους πελάτες της η εταιρία, οι μισές βρίσκονται στην Ελλάδα. Δείτε τις…


1. Mykonos Villa: κόστος 174.349 δολάρια την εβδομάδα
2. Porto Cheli Villa, στο Πόρτο Χέλι: Κόστος 105.831 δολάρια την εβδομάδα
3. The Ithaca Villa, στην Ιθάκη: Κόστος 122.010 δολάρια την εβδομάδα
4. Italian Lakes Villa: Κόστος 105.847 δολάρια την εβδομάδα
5. Tuscan Villa: Κόστος 87.155 την εβδομάδα
*Οι φωτογραφίες προέρχονται από την εταιρία Nota Bene Global

Πηγή:tornosnews.gr