ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Τουρισμός: Φτηνότερες οι διακοπές των Βρετανών σε Κω, Κεφαλονιά και Ζάκυνθο φέτος






Αποτέλεσμα εικόνας για Κω,
Κως


Μειωμένες τιμές για τις διακοπές των Βρετανών αυτό το καλοκαίρι στην Κω, Κεφαλονιά και Ζάκυνθο δείχνουν τα στοιχεία κρατήσεων της πλατφόρμας On the Beach. Ειδικότερα, οι τιμές είναι 11% χαμηλότερες στην Κω, σε σχέση με το περυσινό καλοκαίρι, 8% φτηνότερες στην Κεφαλονιά και 5% στη Ζάκυνθο.

Η Ισπανία παραμένει ο πιο δημοφιλής προορισμός για τους Βρετανούς και φέτος, με την Τενερίφη, την Κόστα Μπλάνκα, το Λανθαρότε και την Ίμπιζα να είναι οι κορυφαίες επιλογές.

Η Ελλάδα είναι ο δεύτερος πιο δημοφιλής προορισμός και η Τουρκία ακολουθεί τρίτη.

Ανερχόμενος προορισμός η Χαλκιδική

Οι ταχύτερα αναπτυσσόμενοι προορισμοί μεταξύ των Βρετανών, ωστόσο, είναι η Σικελία και η Σαρδηνία και ακολουθεί η Χαλκιδική.

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της On the Beach, Άλαν Χάρντιγκ, δήλωσε: «Για άλλη μια φορά η Ισπανία κυριαρχεί στην αγορά, αλλά άλλοι προορισμοί όπως η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Μάλτα αποδεικνύονται πολύ δημοφιλείς φέτος. Τα στοιχεία κρατήσεων δείχνουν επίσης ότι ανεβαίνει η Τουρκία και η αύξηση της δημοτικότητάς της αναμένεται να συνεχισθεί. Η Ελλάδα είναι μια πολύ ελκυστική επιλογή για όσους αναζητούν μεγάλη αξία, καθώς οι διακοπές σε πολλά νησιά της είναι φθηνότερες αυτό το καλοκαίρι σε σύγκριση με το περυσινό ".