ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Ryanair/Laudamotion: Τέλος τα δρομολόγια Ηράκλειο – Ζυρίχη πριν καν ξεκινήσουν





Αποτέλεσμα εικόνας για Ryanair/Laudamotion: Τ


Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους, που περιελάμβανε και απευθείας πτήση από Ζυρίχη προς Ηράκλειο και αντίστροφα, Ryanair και Laudamotion, γνωστοποίησαν, μέσω e-mail, στους πελάτες τους που επρόκειτο να ταξιδέψουν ότι τα συγκεκριμένα αεροπορικά δρομολόγια ακυρώνονται, για «εμπορικούς λόγους».
Αποτέλεσμα; Όσοι είχαν κλείσει εισιτήρια να μένουν… «στα κρύα του λουτρού», με μόνη επιλογή να λάβουν πίσω τα χρήματά τους και να μπουν στη διαδικασία ν’ αναζητήσουν άλλη πτήση για Ζυρίχη, τελευταία στιγμή, με ό,τι αυτό συνήθως συνεπάγεται στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου.
Υπενθυμίζεται ότι με βάση τη συνεργασία των δύο εταιρειών προβλέπεται, ακόμη, η εκτέλεση δύο απευθείας δρομολογίων από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου προς το Βερολίνο και το Ντίσελντορφ της Γερμανίας, από την 1η Ιουνίου. Τα δρομολόγια αυτά, στη δεδομένη χρονική στιγμή, παραμένουν σε ισχύ.